Veneto BIB 10 Liter afbeelding

VenetoItalië
Terre di Rai

(vanaf 6 stuks in the mix: 76,47)

Brunello di Montalcino afbeelding

ToscaneItalië
Palazzo

(vanaf 6 stuks in the mix: 62,65)

Zeer donker tot een bijna roodbruine kleur. Geuren van zeer rijp fruit met een Bordeaux-achtig karakter. Elegante klassieke Brunello met aroma’s van specerijen. Een mooie lange finish.

Franciacorta afbeelding

LombardijeItalië
Monte Rossa

(vanaf 6 stuks in the mix: 56,83)

Het woord Sansevé stamt uit de Gallische tijd en betekent: Proost! Satijnzachte mousse in de mond en een zijdezachte, fijne parel. Satèn in Franciacorta staat voor wijnen die 100% Chardonnay bevatten, een druk van maximum 4, 5 bar op de fles hebben en een suikergehalte van maximum 15 gram per liter bezitten.

Roero Riserva DOCG afbeelding

PiëmontItalië
Monchiero Carbone

(vanaf 3 stuks: 31,84)

-20% Promo

Diep robijnrode kleur. Intense en zeer diepe geuren, met onmiskenbaar aromatische facetten; aanvankelijk etherisch met hints van frambozen en bramen, dan complex op een ondergrond van elegante specerijen zoals kaneel en edel hout. Geweldig in balans in de mond: met een volle, bijna koppige aanzet, verspreiden de zijdezachte tannines zich geleidelijk in een lange, ronde afwerking.

Brunello di Montalcino MAGNUM afbeelding

ToscaneItalië
Palazzo

(vanaf 6 stuks in the mix: 99,73)

Intens robijnrode kleur. Aroma’s van rijpe bramen- of kersenlikeur. Geuren van kruiden, leder en wild. Toetsen van koffie of donkere espresso. Goede textuur en goede intensiteit met een lange afdronk.

Franciacorta afbeelding

LombardijeItalië
Monte Rossa

(vanaf 6 stuks in the mix: 122,67)

Zeer harmonieus en elegant met een duidelijk en rijk karakter.